Jouw Zuid Afrika Reis

Published Feb 20, 22
8 min read

Jouw Vakantie En Rondreis Zuid Afrika Zelf Regelen?

Onze voorkeur gaat hierbij uit naar WTC of naar Cheaptickets. WTC is voor onze vaak de goedkoopste optie. Tip van Reis naar Zuid Afrika: wij vinden de site van Cheaptickets beter. Deze geeft namelijk een fraai overzicht van de kosten per ticket per dag, wanneer je ook een dag eerder of later gaat.

Reizen in Zuid-Afrika: 10 dingen die je vooraf moet weten - REISJUNKTips van de redactie: Hoe ga ik plasticvrij op reis in Afrika? - Zuid-Afrika .nl


Heb je tijdens je rondreis een binnenlandse vlucht nodig, dan is dit ook het moment om deze te boeken. Stap 6: een auto huren, Er zal vrijwel niemand zijn die op rondreis door Zuid-Afrika gaat en die dit via openbaar vervoer doet. Het beste is het dan ook om te gaan voor autohuur in Zuid Afrika.

Zuid-afrika Met Kinderen, Op Safari Met Je Gezin - Kleine

De ultieme route voor Zuid-Afrika? 10 tips   WeAreTravellersGoedkope vakantie Zuid-Afrika Low-budget reizen en rondreis Kaapstad South Africa


Wij hebben zelf goede ervaringen met Hertz, omdat deze goed en goedkope autohuur biedt. Wil je liever meerdere partijen tegelijk vergelijken, dan kan je niet om een partij als Easyterra heen. Partijen als World Ticket Center of Book and Drive zijn echter ook prima. Voor bepaalde delen van Zuid Afrika is een 4×4 auto zeer wenselijk.

Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Stap 7: accommodatie Zuid Afrika vastleggen, Het kan verstandig zijn om een aantal accommodaties vast te leggen. Bijvoorbeeld wanneer je ‘s avonds laat aankomt, dan kan het handig zijn om dichtbij het vliegveld een hotel te nemen. Wij hebben goede ervaringen met het Premier Hotel op O.R.

De Gouden Tips Voor Reizende Vrouwen In Oost-afrikaKom je in de ochtend in Zuid Afrika aan, dan kan je meteen met de huurauto in Zuid Afrika op pad. Onze accommodatie tips over Zuid Afrika:Ga je richting het Kruger Park en heb je wat tijd? Een leuke overnachtingsplek is Millies Trout Farm. Veel accommodatie kan je ter plekke regelen.

Hier staan veel goede (en vaak ook goedkope) tips in. Leg huisjes in de wildparken, zoals Kruger Park, van te voren vast, om niet voor verrassingen te komen staan. De meeste parken zijn te boeken via SanparksStap 8: regel vaccinaties, Ga je voor het eerst een verre reis maken? Dan kan het zijn dat je vaccinaties nodig hebt.

Vergelijk Alle Zuid-afrika Rondreizen

Laat je tijdig informeren door de apotheek..

Zuid-Afrika een prachtig land waar ontzettend veel te doen is. Het land heeft alles te bieden wat je zoekt tijdens een backpackreis; prachtige natuur, gezellige steden, leuke activiteiten en heerlijke stranden. Twijfel je nog? Lees dan snel verder want wij geven 6 goede redenen om te backpacken in Zuid-Afrika. 9 tips voor backpacken in Zuid-Afrika Backpacken in Zuid-Afrika wordt steeds populairder en dat is goed te merken.

Rondreis Zuid-afrika. Tips Welkom! - Reisforum - Around The

Dit, in combinatie met de schitterende natuur en de ‘makkelijkheid‘ waarmee je kan reizen, maken het een Je reis door Zuid-Afrika wordt een onvergetelijke ervaring Zuid-Afrika was onze eerste bestemming in Afrika en we hadden geen idee wat we konden verwachten, maar al snel bleek dat het een schot in de roos was.

#1 De tickets zijn lekker goedkoop Een van de voordelen van backpacken in Zuid-Afrika is dat je er redelijk goedkoop naar toe kunt vliegen. Bestemmingen als Nieuw-Zeeland, de Filipijnen of Chili zijn ook heel erg mooi, maar ook vrij prijzig. Uiteraard hangt het er wel vanaf in welk seizoen je naar Zuid-Afrika vliegt.

Afrika Vakantie - Vind Hier De Beste Deals

Natuurlijk, Zuid-Afrika is geen Keukenhof, maar zo erg als veel mensen denken dat het is, is het niet. Er zijn nog altijd plekken waar je ‘s avonds beter niet kunt komen. Bepaalde wijken in Kaapstad of Johannesburg kun je beter overslaan. Ook wij lazen over de straten van Kaapstad ‘s avonds laat, maar het valt allemaal reuze mee.

Ook niet in grote steden. Logisch nadenken We zeggen niet dat Zuid-Afrika 100% veilig is, maar dat is het nergens. Ook in Amsterdam of Den Haag kunnen vervelende dingen gebeuren. Laat je echter niet afschrikken door alle negatieve verhalen. Slecht nieuws verkoopt nu eenmaal beter 🙂 ♥ – zo lang je logisch nadenkt en je gezonde verstand gebruikt is Zuid-Afrika niet onveiliger dan andere landen Een aantal tips; Neem ‘s avonds in steden een Uber als je lange stukken moet overbruggen; Vraag bij je accommodatie na of je veilig over straat kunt; Vermijd reizen in het donker; Als het kan, reis dan met 2 of meer personen; Hang niet de toerist uit, dus loop niet te koop met je smartphone en dure camera; Huur je een auto? Doe dan deuren op slot als je voor het stoplicht staat.

Praktische Tips Voor Je Reizen En Vakantie Naar Afrika - Reisbijbel

De makkelijkste en beste manieren om te reizen zijn: Een eigen huurauto Dé manier om door dit prachtige land te reizen is natuurlijk met een . Een huurauto geeft je zoveel dat het elke cent meer dan waard is. Je gooit je tas achterin en vertrekt, je kunt stoppen waar je wil, je komt op plekken waar bussen niet komen én je kunt met je eigen auto nationale parken in.

Wij huurden voor omgerekend een auto. Met 2 personen is dat €7,50 per dag. Geen geld als je ziet hoeveel vrijheid je hier voor terug krijgt. De Baz Bus Als je gaat backpacken in Zuid-Afrika, maar je hebt geen budget om een auto te huren of geen rijbewijs, kun je kiezen voor de Baz Bus.

Zuid-afrika Met Kinderen : Peuter En Baby Op Reis

Dit is een busmaatschappij waarmee je via een kunt reizen. Je koopt een ‘pas‘ voor een x-aantal dagen en daarmee kun je op trajecten op- of uitstappen. Het is een backpacker idee, maar iedereen reist er mee. Daarnaast is het de ideale manier om mensen te leren kennen. De belangrijkste route is die tussen Kaapstad en Durban (heen en weer), van Durban naar Johannesburg (met stops in Drakensbergen).

♥ – routes en prijzen kun je het beste op de website checken #4 Je kunt de Big 5 spotten Altijd al de Big 5 willen spotten? Dan moet je zeker een keer gaan backpacken in Zuid-Afrika. Je hebt hier ontzettend veel mogelijkheden om de te zien. We kunnen deze dieren ook in de dierentuin in Nederland of België spotten, maar om deze machtige dieren in het wild te zien is extra bijzonder - Serengeti.

Backpacken In Zuid-afrika - Ga Op Reis Met Onze Tips

Er zijn veel plekken in Zuid-Afrika waar je deze dieren kunt zien. Denk aan het Krugerpark, Hluhluwe, Addo Elephant Park of Welgevonden Private Game Reserve nabij Johannesburg. Het is vrij zeker dat je de na een bezoek aan Zuid-Afrika van je bucketlist kunt strepen. #5 Er zijn mooie roadtrips Er zijn van die landen die bekend staan voor het maken van een roadtrip.

De wegen in Zuid-Afrika zijn veel beter dan je zou verwachten en de natuur is werkelijk adembenemend. In één dag kun je van stranden naar mooie steden of torenhoge bergpieken rijden. De diversiteit in het land is enorm. Wij hebben 5 weken in het land doorgebracht en dit waren volgens ons de mooiste routes: Route 62 Route 62 stond bij ons niet op het to-do lijstje toen we naar Zuid-Afrika vertrokken.

Vakantie Zuid-afrika - De Jong Intra Vakanties

Het waren andere reizigers die ons vertelde dat we deze route zeker een kans moesten geven. We zijn blij dat we het hebben gedaan. Route 62 is, in tegenstelling tot de Garden Route en in mindere mate de Panoramaroute, een stuk . Je komt hier onderweg bijna niemand tegen. Daarnaast is het landschap totaal anders dan de rest van het land.

Nadat we geland waren in Johannesburg vertrokken we gelijk richting Graskop om daar deze indrukwekkende route te rijden. De route begint in , afhankelijk waar je wil beginnen. Het is een van de mooiste routes in het noorden van Zuid-Afrika. Dat ze dit de Panoramaroute noemen is niet verwonderlijk gezien het aantal panorama foto’s wat wij genomen hebben.

De Beste Reis Door Zuid-afrika; Onze Insider Tips & Tricks

De bekendste route van ZA. Het is de bekendste is route, maar daardoor ook de drukste. Zeker bij bekende plekken als Storms River Mouth. De Garden Route is nogal een ‘vaag‘ begrijp want iedereen rijdt deze route anders. Volgens de meeste websites begint de route in (Eastern Cape) en eindigt het in (Western Cape).

♥ – bekijk onze tips over de Garden Route Sani Pass We hadden weinig plekken op ons to-do lijstje staan toen we door Zuid-Afrika reisde, maar de Sani Pass stond er wel op! Deze bergpas, die je van in Zuid-Afrika naar Lesotho brengt, is een van de mooiste bergpassen in Afrika.

Zuid-afrika Is Dé Bestemming Voor Avonturiers En Dit Zijn Onze

De Sani Pass is een mooie afsluiter (of beginner) van je tijd in Drakensbergen. bekijk onze tips over de Sani Pass #6 De highlights zijn schitterend Er is ontzettend veel te zien in Zuid-Afrika (Serengeti). Het land heeft ons positief verrast in alle opzichten, maar vooral de vele highlights in het land.

Navigation

Home

Latest Posts

Scandinavië

Published Mar 02, 22
10 min read

Warme Vakantie Europa November

Published Feb 27, 22
10 min read

Rondreis Noorwegen Met Caravan

Published Feb 25, 22
10 min read